Skriv ut

GRAFFA Å GARNA i Boulognerskogen

graff1
Kravallslöjd deltar i helgen i
Graffa å garna i Boulognerskogen i Skövde. Kom och delta i en mängd olika workshop; Graffiti, Vävning, Broderiklotter, Muralmåleri.
OBS: vi håller till vid Skövde Kulturhus pga. regnrisk

 

 

 


Gå lös och broderiklottra på Kravallslöjdssoffan. Måla mural och graffiti. Skicka SMS till symaskinen och den syr det du skrivit, Trådar – en mobil syjunta finns på plats. Pröva vävning och allt annat kreativt som erbjuds. Handleder gör lokala konstnärer, mexikanska muralmålare, Skaraborgs Hemslöjdsförening och Kravallslöjd.


vernissage1

Kravallslöjdssoffan
Välkommen ut i det gröna och med nål

och tråd gå lös på soffan och fritt broderiklottra. Kravallslöjdssoffan står i det offentliga rummet och öppnar upp för allmänheten att ta den i besittning.

16-17 juni, 12.00-17.00, Workshop, Boulognerskogen
I det interaktiva verket blir din hälsning, uttryck eller hemlighet en del av utställningen.

Mellan 24 maj- 2 september finner du soffan som en del i utställningen Graff å garn på Konstmuseet, SkövdeKulturhus. Under utställningsperioden kan du ”checka in” på Kravallslöjdssoffan via facebook och därigenom ta del av och dela med dig av  kreativa utfall.


karta

Ta med picknickfilten, vänner och familj för en heldag i den kreativa parken! Helgens verkstäder är öppna för alla och under lördagen kan du även gunga till Satta Vibe Sound som vänder reaggeplattor.
Skrivet av:
Veronica Olofsson
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Veronica Olofsson