Skriv ut

Om bloggen

Allt som händer runt omkring oss påverkar vilka vi är, vad vi gör och hur vi gör det.
I Kravallslöjds stafettblogg får du ta del av hantverkares tankar, funderingar, tillkortakommanden, glädjeämnen och mycket, mycket mer. Formatet är stafettblogg och innebär att varje vecka gästar en ny person bloggen och har så gjorts sedan starten 2007.

Som besökare har du möjlighet att vara delaktig och kommentera inläggen. Reflektera över, ställa en fråga eller bli del i ett kreativt utbyte i bloggarens arena. Din kommentar behöver godkännas av CREW första gången, därför kan det ibland ta ett tag innan den dyker upp på sidan.

Vill DU gästa bloggen?
Kravallslöjd vill spegla hela Slöjdsverige och välkomnar alla former av kreativa uttryck med den gemensamma nämnaren slöjd.
Kontakta oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så berättar vi mer om hur det går till.

Du som ska blogga:
Ditt konto finns tillgängligt under den aktuella veckan mellan kl 08,00 på måndag och kl 18,00 på söndag. Presentationen med bild skickar du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.